RizVN Support
(+40) 768 869 000
(+40) 735 359 556
Email

Mentenanta

Scris de ADMIN. Posted in Uncategorised

tabel preturi

tabel preturi 8-16

Mentenanta

Modul nostru de lucru

Angajamentul nostru consta in prestarea periodica a activitatii de service pentru sistemele individualizate in momentul incheierii contractului cu dumneavoastra.

 mod-de-lucruAstfel, la preluarea sarcinilor, echipa noastra va realiza o inventariere succinta a sistemelor si o fisa de service pentru fiecare dintre acestea, fisa in care va constata elementele componente si starea lor de uzura sub supravegherea si semnatura beneficiarului care sa ateste veridicitatea informatiilor. Fisa are scopul de a va ajuta sa va clarificati nevoile reale, de a ordona activitatea de la inceput - este un instrument util atat noua, cat si dumneavoastra care il puteti consulta periodic pentru a vedea exact numarul de interventii pe sistem, natura acestora, componentele schimbate si momentul achizitionarii lor, etc.

mod-de-lucru2 Abonamentul, indiferent de tipul sau, ne obliga pe noi la o revizie lunara periodica, indiferent daca pentru sistemul respectiv a fost solicitat service-ul sau nu in ultimele 30 zile. Daca exista solicitari, vom raspunde cu promptitudine la toate pentru ca indiferent de abonament aveti CONSULTANTA SI SERVICE NELIMITAT. Consultanta se face cu deplasarea gratuita a unui reprezentant al nostru direct la dumneavoastra la sediu sau, in cazul in care specificati expres, prin telefon pentru o rezolvare rapida a problemelor elementare. Ne angajam sa intervenim la solicitarea dumneavoastra intr-un termen de 2-8 ore.

 mod-de-lucru3La solicitarea dumneavoastra va putem furniza la preturi promotionale si cu transport si instalare gratuita o gama larga de produse IT de ultima generatie, atat hardware, cat si software. Dumneavoastra numiti produsul si noi vi-l aducem - de exemplu, nu ar fi mult mai usor sa gasiti deja instalat la birou xeroxul acela industrial pe care l-ati vrut mereu?! Puteti consulta in acest sens si listele cu produse prezentate in categoria Magazin Online care insa nu sunt exhaustive.

 

mod-de-lucru4 Va asiguram confidentialitatea deplina in privinta problemelor avute, configuratiei sistemelor, informatiilor si programelor cu care s-a intrat in contact pentru ca stim cat de importanta este pentru derularea activitatii. Instalarea de programe se va face exclusiv cu softul beneficiarului care are obligatia de a ne pune la dispozitie numai software licentiat.

Va asiguram facilitatea de a lucra in permanenta cu un angajat al firmei noastre desemnat special societatii dumneavoastra pentru a evita pe cat posibil problemele de comunicare si variatiile daunatoare in prestarea serviciilor.