RizVN Support
(+40) 768 869 000
(+40) 735 359 556
Email

Depanari calculatoare Desktop si Laptop

Posted in Servicii

[widgetkit id=57]

Prelungiti durata de viata a calculatorului dumneavoastra Tower, Desktop sau Laptop profitand de experienta unui specialist IT. Va stam la dispozitie cu cele mai mici preturi pentru o diagnosticare precisa si eficienta! Componenta necesara poate fi achizitionata si montata in 24 de ore astfel incat sa va puteti continua nestingherit activitatea in cel mai scurt timp.

Serviciul nostru se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice si INCLUDE DIAGNOSTICAREA. Nu trebuie sa considerati ca anumite componente hardware nu mai pot fi recuperate puteti acum sa apelati la un depanator cu experienta! Important este sa nu incercati chiar dumneavoastra o depanare pentru a nu agrava problemele tehnice.

Devirusare

Posted in Servicii

Fiecare dintre noi stie la ora actuala ce este un virus informatic. Un program care detine capacitatea de a se autocopia si care se instaleaza fara voia utilizatorului provocand probleme software si uneori chiar deteriorand elementele hardware ale computerului.

Din pacate cu totii putem spune ca am trecut prin experienta de a avea cel putin o data calculatorul virusat si cunoastem efectele generate: deteriorarea anumitor programe, stergerea de fisiere sau modificarea acestora, stergerea totala a informatiilor de pe disc sau formatarea, distrugerea tabelei de alocare a fisierelor, transmiterea de fisiere continand date confidentiale, blocarea contului de e-mail din cauza trimiterii de mesaje nedorite, compromiterea retelei prin generarea de trafic nedorit, diverse probleme grafice sau de sonorizare, incetinirea vitezei de lucru a calculatorului si uneori chiar blocarea acestuia.

Unele astfel de programe nu sunt create pentru a deteriora softul, ci pur si simplu se multiplica si isi fac simtita prezenta afisand mesaje text, video sau audio. Chiar si acestea aparent inofensive sunt daunatoare ocupand din ce in ce mai mult din memoria atat de necesara rularii programelor instalate legitim.

Solutia este o devirusare specializata realizata de echipa noastra cu vechime in domeniu.

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta pierderilor de date confidentiale, importante! Chiar daca fisierele virusate apartin sistemului de operare acesta poate fi restaurat dupa devirusare.

Retelistica

Posted in Servicii

Retelele de calculatoare sunt o parte importanta din viata noastra, atat la serviciu cand dorim sa accesam informatii pe Internet sau stocate pe calculatoarul unui coleg, cand dorim sa printam folosind o imprimanta comuna, cat si acasa cand ne dorim sa jucam un joc cu prietenii nostri sau sa facem schimb de date prin e-mail. Fie ca optiunea noastra este o retea conventionala cu fire sau una wireless, cunoastem beneficiile partajarii de resurse in retea, dar si problemele de securitate, de suprasolicitare.

Societatea noastra asigura servicii profesionale de proiectare, optimizare si administrare de retele. Produsul se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice care doresc sa beneficieze de o retea realizata cu cele mai bune echipamente din domeniu, operationala in cel mai scurt timp, la preturi reduse si in deplina concordanta cu nevoile personale.

In cazul beneficiarilor de abonamente de service administrarea retelei este inclusa!

Serviciile noastre de proiectare garanteaza dimensionarea corecta a retelei din faza de proiect, particularizarea acesteia in functie de cerintele dumneavoastra si de specificul locatiei, realizarea fara ca activitatea firmei sa fie intrerupta sau perturbata, costuri minime si intrarea rapida in functiune.

Administrarea de retele se poate efectua in baza abonamentului de service si cuprinde detectarea si eliminarea problemelor ce pot afecta mai multi utilizatori, verificarea parametrilor functionali, instalarea de update-uri, realizarea de modificari in conformitate cu nevoile actuale, securizarea si in anumite cazuri chiar extinderea retelei. In cazul in care optati pentru serviciile echipei noastre beneficiati de MONITORIZARE SI INTERVENTII NELIMITATE la sediul dumneavoastra!

Serviciul de optimizare se presteaza la cerere si se realizeaza pe baza unui proiect care are drept scop prezentarea solutiilor gasite, pretului stabilit si a timpului estimat de realizare. Optimizarea personalizata rezolva lipsa de stabilitate a retelei, suprasolicitarea, problemele de securitate, numarul de redus de posturi de lucru si va ajuta sa cresteti productivitatea muncii castigand timp pretios.